2014. április 21., hétfő

Pányok 2014

Testvéri Szövetség idei ifjúsági tábora (13 - 18 év korosztály számára) az eddigi hagyományokat követve ismét Pányokon kerül megrendezésre. A tábor ideje: 2014. július 20. - 2014. július 26.

Jelentkezési határidő: 2014. június 15.


A tábor meghívja megtekinthető és letölthető a Meghívók oldalról. Itt sok információ található. Akinek további kérdése, vagy észrevétele van az forduljon a táborvezetőkhöz, vagy ezen a blogon is megírhatja.

A táborokba jelentkezni ITT  lehet. 

A jelentkezési határidő után beérkező jelentkezéseket 3000 Ft pótdíj ellenében tudjuk elfogadni, amennyiben van még hely!


Táborozási Támogatás igényelhető a 'Támogatás igénylése' oldalon letölthető igénylőlap kitöltésével és beküldésével a jelentkezési határidő leteltéig. Kérjük, hogy a támogatási igényt a jelentkezési felületen is jelezd, az azonban csak az igénylőlap visszaküldésével válik érvényessé!


További fontos táborozási információk


A tábort a Testvéri Szövetség Egyesület szervezi, melynek elérhetősége: 5520 Szeghalom, Táncsics u. 18/1.

Elhelyezés:
Ø  Táborozóinkat fürdőszobával és WC-vel ellátott többágyas szobákban helyezzük el. Takarót biztosítunk, párnát, ágyneműt és törölközőt viszont hozni kell.
Ø  Az ifjúsági heteken naponta háromszori étkezést biztosítunk (délben főtt ételt).
Ø  A táborban büfé üzemel, ahol többek között üdítőt, jégkrémet, édességet lehet vásárolni.

Feltétlenül hozd el az alábbiakat:
Ø  Sportruházat, sportcipő, melegebb öltözet az esti tábortűzi alkalmakhoz, papucs.
Ø  Tisztasági felszerelés, törölköző.
Ø  Biblia, toll, jegyzetfüzet, zseblámpa.

Kérjük, ne hozd magaddal az alábbi listán szereplő dolgokat (a táborba hozott használati tárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk, biztonságosan zárható tárolást nem tudunk biztosítani). Tehát…
Ø  … ne hozd el az okostelefonodat!
Ø  …ne hozd el a kerékpárod, kedvenc háziállatodat, ékszereidet!
Ø  …ne hozz magaddal zene-, vagy filmlejátszókat, nagy értékű műszaki cikkeket, pl. laptopot, táblagépet!
Ø  …ne hozz magaddal magyar, vagy francia kártyát!

Néhány szó a tábori öltözködésről és viselkedésről:
Ø  A táborban mindenkit arra kérünk, hogy szolidan öltözzön, ne viseljen kihívó, vagy másokat esetleg zavaró ruházatot. Kérjük, hogy a rövidnadrágok legalább combközépig érjenek, és, hogy a lányok ne viseljenek túl rövid pólót, rövidnadrágot vagy túl rövid szoknyát, illetve szorosan testhezálló ruházatot.
Ø  Kérjük a fiúkat és fiatalembereket, hogy ne hordjanak fülbevalót, atlétát, izompólót.
Ø  Kérjük táborozóinkat, hogy saját testi épségük védelmében mindig viseljenek lábbelit a tábor területén.
Ø  Táborozóinktól elvárjuk, hogy valamennyi összejövetelen és programon vegyenek részt.
Ø  Táborozóinktól elvárjuk, hogy a tábor házirendjét tartsák be.
Ø  A táborozás során tilos a dohányzás, az alkohol- és kábítószer-fogyasztás, valamint a nem házastársak közötti testi kapcsolat.
Ø  A tábor területére dohányárut, alkoholtartalmú italt, kábítószert, bármilyen szúró, vagy lőfegyvert, kést vagy veszélyes eszközt, illetve erkölcstelen (pl. pornográfia, erőszak) tartalmú nyomtatott, vagy elektronikus kiadványt behozni szigorúan tilos! Akinél ilyesmit találunk, azt attól elkobozzuk és megsemmisítjük, az illetőt pedig hazaküldjük.
Ø  A tábor szervezői fenntartják azt a jogot, hogy az előbbieket sértő, valamint bomlasztó vagy elfogadhatatlan magatartást tanúsító táborozókat hazaküldjék.

A tábor megközelítése:
Ø  tömegközlekedéssel: vonattal Hidasnémetibe, onnan bussszal Pányokra. Visszaút hasonló módon.
Ø  autóval: Hollóháza felé tartva, Abaújvár után az első lehetőségnél jobbra van Pányok. A KÖZÖSSÉGI SZÁLLÁSHELY  a Fő utca 69. sz. alatt található.
Ø  A táborba mind az oda-, mind a hazautazás egyénileg, saját költségen történik. Nem vállaljuk, és nem szervezzük meg a táborozók utaztatását, ha valakit a táborrend be nem tartása miatt kell hazaküldenünk.

Érkezés-távozás:
Ø  Érkezés és regisztráció vasárnap (2014. július 20.) 9:00-16:00 között. A program 17.00 órakor tábornyitóval kezdődik. Délben az élelem a hozott szendvics lesz, este már meleg vacsora várja a táborozókat.
Ø  A tábor szombat (2014. július 26.) délelőtt 10:00-kor a táborzáró alkalom után ér véget. Kérjük a szülőket, hogy délután 15:00 óráig feltétlenül gondoskodjanak az itt táborozó gyermekek hazaszállításáról.

Kérjük, hogy a táborozók által esetlegesen szedett gyógyszerekről, vagy egészségügyi problémákról bejelentkezéskor szíveskedjenek tájékoztatni bennünket.


Áldott táborozást kívánunk mindeniknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése